کیک تخته ای یکی از انواع کیک ها می باشد که می توانید به راحتی به صورت ساده آن را تهیه کنید. طرز تهیه کیک تخته ای بسیار آسان نیز می باشد و به راحتی در منزل می توانید این کیک خوشمزه را تهیه کنید. کیک تخته ای مناسب برای تهیه کیک تولد و یا هر مناسبتی که شما در نظر داشته باشید. کیک تخته ای مناسب برای یک میان وعده به همراه یک نوشیدنی گرم نیز می باشد. امروز در آشمزی طرز تهیه کیک تخته ای ساده و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک تخته ای خانگی:
آرد سفید | ۲ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
شیر | ۱لیوان |
گلاب | ۱ فنجان |
شکر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
کشمش | ۱ پیاله |
گردو | ۱ پیاله |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک تخته ای ساده:
مرحله اول: تخم مرغ
تخم مرغ ها در یک ظرف بشکنید و بدون نیاز به جدا کردن با هم زن هم بزنید تا کمی کرم رنگ شود. سپس وانیل و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم: شیر و روغن و گلاب
شیر رو روغن و گلاب را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: آرد و بیکینگ پودر
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به با قی مواد کیک تخته ای نیز اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب مایع کیک تخته ای آماده شود.
مرحله چهارم: قالب
قبل از اینکه مایع را در قالب بریزید ابتدا فر را روشن کنید تا با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شود. سپس قابل را چرب کنید و آرد پاشی کنید و سپس نصف مایع کیک تخته ای را در قالب بریزید و کشمش و گردو را بریزید و سپس باقی مایع کیکی را بریزید.
مرحله پنجم: پخت کیک تخته ای
قالب را در فر بگذارید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک تخته ای پخته شود. سپس بعد از پخت کیک را می توانید با انواع سس های میوه ای و شکلاتی و یا پودر نارگیل می توانید تزئین نمائید.
نکات کلیدی در تهیه کیک تخته ای
- می توانید کیک تخته ای را در ظرف پیرکس تهیه کنید تا نیازی به برگرداندن از قالب نباشد.
- در تهیه کیک تخته ای نیز می توانید از پودر کاکائو و یا شکلات تکه ای نیز استفاده کنید.
- در تهیه کیک تخته ای نیازی به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ نیز نمی باشد.
- کیک تخته ای را می توانید در ماهیتابه بر روی گاز اماده کنید.